MINAS KAFA

MINAS
NAJBOLJI MINAS U PONUDI

< NAZAD

MINAS MLJEVENA KAFA
MINAS 100g 200g 500g


Kontrolisanog porijekla i visoke kvalitete , nastala kao rezultat dugogodišnjeg ispitivanja okusa i aroma najboljih brazilskih zrna Minas kafe , pržena po tradicionalnoj recepturi , fino mljevena i brižno upakirana , snagom svoje arome i okusa postati će nezaobilazni dio savrsenog pocetka dana.Miris koji podsjeca na jutarnju kafu sa nasima najdrazima i ukus koji punocom popravlja i najgori dan epiteti su koji je savrseno opisuju.

Pakovana u triplex ambalazu predvidjeno je da sacuva svoje dragocjene vrijednosti.Vama je nasa kafa dostupna u tri pakovanja,500 gr. kada zelite da osigurate sigurne zalihe uzitka,200 gr.za svaki slucaj i 100 gr.kada zelite da sa nekim podijelite tajnu vaseg dobrog raspolozenja kao savrsen poklon uz neki slatkis. Zato kada zelite da uzivaju sva cula ova kafa je pravi odabir za vas..

POGLEDAJTE DETALJNE INFORMACIJE >

VAS BREND VAS MINAS
VASA JEDINSTVENA MJESAVINA


Uz nas veliki spektar proizvoda,mi pruzano usluge przenja Vase kafe u nasoj moderno opremljenoj przionici kapaciteta 120kg.sirove kafe.Uz uslugu przenja kafe vrsimo pakovanje Vase kafe u nasem Pak centru.Nudimo mogucnost probnog przenja kafe na Mini przioniku sa ciljom pronalazenja Vase savrsene recepture,uz konsultacije i savjete strucnjaka na ovom polju poslovanja.Nakon isprobavanja i pronalazenja Vase recepture vrsimo przenje kafe u velikoj przionici,i svaki slijedece przenje kafe za Vas vrsiti ce se po ovoj recepturi.Kao sto smo vec rekli vrsimo i pakovanje kafe.Sa obzirom na razlicite vrste ambalaze za pakovanja ovaj vid poslovanja mora biti u standardima nasega Pak centra, sto znaci da Vasa ambalaza mora biti odredjenih dimenzija kako bi se omogucilo pakovanje na nasoj pakerici. Mi Vam takodje mozemo preporuciti nase saradnike koji se bave izradom ambalaze ,koja je visokog standarda prilagodjena pakovanju kafe.Ukoliko trebate unaprijediti ili iznova napraviti izgled ambalaze u nasem timu je i dizajner koji vam moze dati savjet i biti na usluzi.Uz usluge przenja i pakovanja u male formate nudimo mogucnost dostave kafe u rinfuzi ili u jumbo vrecama.. Mi smo otvoreni za svaki vid saradnje,pored vec gore ponudjenih, za sve detaljne informacije POZOVITE NAS.

POGLEDAJTE DETALJNE INFORMACIJE >